• Yate Extension
     

    The new East Walk Retail Units are part of an overall Masterplan for the Yate Town Centre.

    The new units have been designed to meet the space standards and general arrangement of strong national retailers in order to attract them to the town. The building comprises around 970sq m over two levels which can be linked and combined in various configurations to suit differing demands and provide future flexibility. Following the early appointment of the main contractor, the resultant value-engineering achieved a build cost 40% less than the original cost plan. The building was completed in March 2013 in only 21 weeks and is fully let. Yate Shopping Centre now enjoys increased and extended footfall, reduced voids and greater interest from other retailers in the centre as a whole.

     

     
     

    Location:
    South Gloucestershire

     Return to Projects