• M&S Colliers Wood
     

    The brief called for the extensive refurbishment of part of an existing retail superstore shell shared with Sainsbury's.

    The works included the construction of a large new mezzanine, a main glazed shopfront entrance from the double height common entrance shared with Sainsbury's and also a dedicated food hall entrance from car park level.

    Located at Colliers Wood in South West London, the store accommodates over 100,000 sq ft of sales area, a 17,500 sq ft food hall, one 58 seat cafe, one 120 seat cafe and a deli bar in the food hall.

    The store is laid out over 2 floors with a dramatic large double height void within the main store entrance and large voids around banks of escalators to both the main sales area and the food hall entrance. All the voids have glazed balustrading.

     

     
     

    Location:
    Colliers Wood

     Return to Projects